×
Oletko jo jäsen?
Unohditko salasanasi?

Gay-miehet ovat halukkaita

Jos olet gay ja sinkku, sinun kannattaa pikimmiten järjestää itsellesi treffit jonkun upean uroksen kanssa. Ehkä bongaat hänet gay-baarista, kuntosalilta tai vaikka netistä deittisivustolta. Tänä päivänä ilmapiiri on onneksi salliva, eikä ole mikään häpeä kulkea toisen miehen kanssa käsi kädessä kadulla tai suudella julkisella paikalla. Kunhan intiimimmät toimitukset tehdään kahden kesken! Treffit miesten kesken ovat omaa luokkaansa: voi puhua kuin mies miehelle, ja yhteisymmärrys on niin helppo saavuttaa, kun kumpikin on gay. Nämä treffit myös suurella todennäköisyydellä johtavat seksiin. Ole siis valmiina saamaan munaa niin paljon kuin sielu sietää! Gay-miehillä on halut kohdallaan, ja he haluavat naida kanssasi. Ethän anna vääriä vihjeitä, jos et ole valmis seksuaaliseen kanssakäymiseen miesten kesken. Luultavasti kuitenkin olet valmis, ja juurikin seksi miehen kanssa on se, mitä ajattelet taukoamatta. Niinpä tartu tuumasta toimeen, ja tapaile miehiä. Voit alkaa suin päin suhteeseen, tai pitää hauskaa miesten kesken. Homot kutsuvat sinua kiihkeään seksiin, joka on juuri niin kuumaa kuin rajuimmissa fantasioissasi.

Kiehtovatko gay-miehet sinua?

Gay-miehet ovat todella moninainen ryhmä, josta löytyy jokaisen makuun sopivaa miesseuraa, eli varmasti myös sinun makuasi vastaavia kolleja. Kiehtooko sinua ihan tavallinen naapurinpojan oloinen tyyppi, supertyylikäs gay tai kenties nahkaan pukeutuva iso mies? Millaisen miehen kanssa sitten haaveiletkaan herkista hetkistä, jokainen on varmasti hyvä pano. Kaikki eivät myöskään ole niin yksiselitteisesti homo tai gay, vaan joukossa on myöskin biseksuaaleja ja kokeilunhaluisia heteroita, jotka vain sattuvat olemaan bi-uteliaita. Ehkäpä sinäkin kuulut tähän uteliaiden joukkoon, ja tahdot testata, millaista on olla rotevan miehen halauksessa, tai hänen kanssaan sängyssä. Ajatus voi olla todella kiehtova ja kiihottava, ehkä olet kehitellyt tätä gay-fantasiaa mielessäsi jo kauan, ja nyt se vaatii päästä toteutumaan! Jos vaikka kerran elämässäsi olet suudellut miehen kanssa, ja aina siitä asti olen unelmoinut siitä, millaista olisi viedä homma loppuun saakka! Heittää vaatteet pois ja hyväillä toisen miehen alastonta vartaloa... Mikäli tämä kuulostaa sinun haaveeltasi, olet oikealla sivustolla. Tämän sivuston aiheena nimittäin on vain ja ainoastaan miehet ja miesten välinen erotiikka!

Gay-miehet ja seksi

Homomiesten seksi ei suinkaan ole vain ja ainoastaan sitä perseeseen naimista, vaikka se nautinnollista onkin. Perse on monella mielessä; toinen haluaa työntää elimensä sisään, ja toinen janoaa saada sen sisäänsä. Toinen vie ja toinen vikisee, ja sitten osat vaihtuvat! Gay-seksi on taatusti kuumaa ja tulista, ja jos olet tähän saakka siitä pidättäytynyt, niin heittäydy hyvä mies vihdoin himojesi vietäväksi! Jos olet pysytellyt kaapissa tähän asti, niin astu nyt ulos, ja sano rohkeasti: "minä olen gay!". Ei ole synti olla muna pystyssä, kun ajattelee toisia miehiä. Se tarkoittaa vain sitä, että sinun täytyy antaa kroppasi ja vaistojesi kertoa sinulle, mitä tehdä. Seksistä pidättäytymienn ei ole ratkaisu, vaan sinun täytyy ollaa gay-seksistä ilo irti! Aloittelijalle jokainen gay ymmärtää olla hellä. Siihen sopii suuseksi ja molemminpuolinen runkkaaminen vallan hyvin. Loppujen lopuksi innostuu takuulla kokeilemaan vähän rajumpaakin, kun kerran vauhtiin pääsee. Miesvartalo on niin seksikäs, että haluat nähdä sen alastomana vierelläsi niin usein kuin mahdollista. Ei kauaakaan, kun taas panettaa!

Katso hänen kuvansa

ystäviä

Love4me (23)

HyvaPylly (19)

Imukykyinen (28)

Suklaaunelma (29)

TiikeriNinja (24)

kuuma_enkeli69 (23)

Oletko jo jäsen?