×
Oletko jo jäsen?
Unohditko salasanasi?

Homomiehet odottavat sinua

Tuntuuko sinusta siltä, että viihdyt kaikkein parhaiten gay-baareissa? Siellä on silmänruokaa, kun voit tsekkailla miehiä, joilla on hyvä perse. Luultavasti nautit kovasti myös miesten sinuun luomista katseista ja heidän iskuyrityksistään. Koska olet homo, eivät naiset voisi vähempää kiinnostaa, ja siksi kannattaa käydä gay-väelle suunnatuissa baareissa, jotta ei tule mitään ärsyttäviä tilanteita, että joku nainen flirttailee sinulle kuin hullu. Homo-miehellä viisari värähtää vain toisille miehille. Juuri siksi älä tuhlaa aikaasi naisten kanssa, pakottaen itseäsi heterosuhteeseen. Ole vain avoimesti homo, ja toteuta itseäsi sellaisena kuin olet. Monikin gay on erittäin kiinnostunut sinusta, ja haluaisi päästä ihollesi. Ei ole häpeä olla homo, vaan kun tunnustat, kuka olet, se on tie kohti hyvää elämää ja eritoten hyvää seksielämää! Elämästä tulee oikeaa juhlaa, kun saat munaa mielin määrin, ja seksikkäät miehet piirittävät sinua. Vaikka et tunnustautuisikaan umpihomoksi, voit tehdä jännittäviä kokeiluja... Tiedäthän kappaleen "Take a walk on the wild side". Seksi miehen kanssa on erilaista ja ihanan rajua, jos niin haluat!

Homo, tule kaapista ulos

Kun eletään 2010-lukua, on suorastaan nolompaa salailla omaa seksuaalista suuntautumistaan, kuin antaa sen tulla ilmi. Toinen on hetero, toinen homo ja kolmas biseksuaali. Ei maksa vaivaa pitää yllä merkityksetöntä suhdetta naisen kanssa, jos oikeasti haaveilet raavaista miehistä, ja ajatuksestakin muna kovettuu. Seksielämästäsi tulee tuhat kertaa antoisampaa, kun saat munaa suuhusi ja perseeseesi, kuten olet aina haaveillut. Yllätyt vielä siitä, kuinka hyvä yhteys kahdella miehellä voi olla. Miesten välinen seksi on omaa luokkaansa, ja jokainen homo haluaa sen kokea. Kun mies nai miestä, siinä hikiset vartalot ovat toisiaan vasten, eikä ääntäkään tarvitse säästellä. Kun homo nai toista, on siinä kyrpä kovana eikä laukeamiseen mene kauaakaan. Koko seksiakti on paljon helpompi, ja on helpompi miellyttää toista miestä kuin naista. Kun tietää mistä itse nauttii, ei tarvitzse arvuutella, että mistähän se vastakkainen sukupuoli tykkää. Homo pystyy näin ollen tyydyttämään kumppaninsa todella hyvin ja tulee tyydytetyksi viimeisen päälle. Kannattaa siis pikimmiten järjestäätreffit miehen kanssa.

Vanhempi homo voi ottaa ohjat käsiinsä

Et ole ehkä tullut ajatelleeksi, että lähipiirissäsi saattaa olla homo jos toinenkin. Näistä asioista ei huudella, mutta miesten välillä salaisuudet säilyvät. Ei kenenkään tarvitse tietää, mitä teette kahden kesken. Jos sinulla ei vielä ole kokemusta siitä, millaista on kun miehet naivat keskenään, voi kenties vanhempi homo opettaa sinulle, miten perseeseen naidaan. Jos olet vastoin tahtoasi joutunut tähän saakka tyytymään seksiin naisen kanssa, sinulle avautuu aivan uusi ja ihmeellinen maailma, jossa orgasmit ovat tajunnanräjäyttäviä, kun pääset purkautumaan yhdessä toisen uroksen kanssa. Yhtäkkiä huomaat, että olet homo, ja ainoa mikä sinua kiihottaa, on miesvartalo ja iso penis. Silloin vaihtoehdot ovat vähissä: sinun täytyy saada miesseuraa. Homo voi etsiä seuraa myös netistä, jos haluaa diskreetisti kokeilla haaveitaan miesten välisestä toiminnasta. Se jos mikä on rajua touhua, jossa nousee hiki pintaan. Miehet osaavat käsitellä kyllä munaa, joten saat taatusti hyvää kohtelua. Netin deittipalstoilta löytyy pilvinpimein miehiä, jotka himoitsevat sinua seksileikkeihin kanssaan. Älä siis aikaile!

Katso hänen kuvansa

ystäviä

Love4me (23)

HyvaPylly (19)

Imukykyinen (28)

Suklaaunelma (29)

TiikeriNinja (24)

kuuma_enkeli69 (23)

Oletko jo jäsen?