×
Oletko jo jäsen?
Unohditko salasanasi?

Muna on monella mielessä

Eivät vain naiset ole sitä mieltä, että muna on kiihottava. Myös suuri osa miehistä pitää ajatuksesta, että muna naisi heitä. Treffit miehen kanssa, jotka päätyvät siihen että perse tulee kunnolla naitua, on monen miehen märkä uni. Kun tarve iskee, on pano miehen kanssa ainoa keino päästä turhautuneisuuden tunteesta. Niinpä moni homo pyörittelee mielessään, miltä muna tuntuisi joko suussa tai perseessä. Miehet eivät usein uskalla myöntää näitä tunteitaan julkisesti, ja senpä takia netti on mainio paikka löytää niin paljon munaa, kuin vain jaksat imeä ja naida! Sieltä löytyy tusinoittain miehiä muna kovana, jotka vain odottavat, että joku ottaa heihin yhteyttä ja pääsee naimaan kiimaista kollia! Naisen nussiminen voi alkaa tylsistyttämään, joten miksi ei kokeilla kuumaa miehen persettä! Usein se on helpommin saatavissakin, sillä miehet tahtovat seksiä paljon enemmän kuin naiset. Ja usein ovat parempiakin siinä! Eikä tarvitse esittää, senkun nai niin paljon kuin sielu sietää! Vain mielikuvitus toimii rajana, kun pääsette sänkypuuhiin! Miehet ja treffit on niin helppo löytää ja järjestää! Miehen munasta on niin paljon iloa! Siis ei muuta kuin munan varteen kiinni!

Muna tekee onnelliseksi

Seksi on tärkeä osa ihmisen elämää. Jos joutuu elämään puutteessa, se vaikuttaa muuhunkin elämään. Jos muna on mielessä, ihmisestä tulee kiukkuinen, ja seksi pyörii mielessä koko ajan. Miehet ja perse on sellainen yhdistelmä, että jos ne ja muna himottavat, niin niitä ei ainakaan saa pois mielestä ilman, että tekee asialle jotain. Seksi naisten kanssa on varmasti ihan mukavaa, mutta aina välillä voi laajentaa horisonttiaan ja koittaa seksiä toisen miehen kanssa! Muna suussa tai perseessä on kiimainen ajatus! Miksipä ei, elämässä täytyy uskaltaa kokeilla! Treffit toisen miehen kanssa johtaa seksiin, ja kummatkin tulevat tyydytetyiksi! Ehkä asiat etenevät seksistä johonkin syvempään, siitä päätätte te. Mutta vaikka naiminen olisi ainoa asia, jonka tapaamisesta saatte, on se jo sen arvoista, että kannattaa kokeilla, miltä tuntuu pano toisen miehen kanssa! Eipä jää mietityttämään sekään asia! Niinpä siitä vain nettiin gay-seuraa etsimään, ja varmasti pian jo tapaatte, ja naitte toisianne vuorotellen välillä imien toistenne kuumia kaluja! Mikäs sen mukavampaa! Seksistä kannattaa otttaa kaikki irti, ei sitä muuten voi sanoa, että on elänyt! Seksi ja miehet on sellainen yhdistelmä, että sitä ei pidä todellakaan tässä elämässä missata! Sen verta kuumaa puuhaa miesten välinen seksi on! Hiki tulee, ja kiimaiset huohotukset täyttävät aistit, kun miestä pannaan kunnolla takaata päin! Muna esiin ja nettiin siis!

Muna elämän piristeenä

Seksistä kannattaa otttaa kaikki irti, ei sitä muuten voi sanoa, että on elänyt! Seksi ja miehet on sellainen yhdistelmä että sitä ei pidä todellakaan tässä elämässä menettää! Sen verta kuumaa puuhaa miesten välinen seksi on! Hiki tulee ja kiimaiset huohotukset täyttävät aistit kun miestä pannaan kunnolla takaata päin! Muna esiin ja nettiin siis! Perse valmiiksi naitavaksi ja sitten vain treffit pystyyn jonkun sonnin kanssa, joka on valmis tyydyttämään halusi tulla naiduksi rajusti perseeseen. Tai ehkä itse haluat olla tuo sonni, ja löytää jonkun miehen, joka on valmis tarjoamaan perseensä sinulle naitavaksi! Muna kovana ajat häntä kuin raivohärkä, ja pano-miehet jää mieleesi ikimuistoisena kokemuksena! Mikä sen parempaaa kun lähteä tapaamisesta täysin tyydytettynä ja kokemusta rikkaampana! Muna on kummallakin mielessä, joten ei tarvitse miettiä, mitä sanoa aluksi. Sen kun riisuuntuu ja tarjoaa mitä itsellään on tarjottavana, oli se sitten muna tai perse tai vaikka molemmat! Sitten vaan petipuuhiin ja naimaan niin, että naapurit heräävät!

Katso hänen kuvansa

ystäviä

Love4me (23)

HyvaPylly (19)

Imukykyinen (28)

Suklaaunelma (29)

TiikeriNinja (24)

kuuma_enkeli69 (23)

Oletko jo jäsen?